KAPÁSRA FEL!

2020.10.19. 15:27

Kié lesz a hónap fogása? – Várjuk a képeket és a jó sztorikat a Vas megyei horgászoktól

Versenyünkön a megye horgászaitól várunk fotókat és sztorikat – havonta értékes nyeremé­nyekért.

vaol.hu

Ez már a csillagászati ősz, rövidülnek a nappalok Fotó: Unger Tamás

Fotó: © Unger Tamás

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Vas Népe és a vaol.hu legújabb játékában éppen ezért arra hívjuk a Vas megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait.

A három legnépszerűbb képért minden hónapban ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

És hogy miért kérjük, hogy írják meg történeteiket is? Azért, hogy a legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni kéthetente megjelenő horgászoldalunkon.

Tehát irány a vaol.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és a szöveges beszámolókat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában