Tragédia

2020.11.23. 08:40

Lakástűzben meghalt egy ember Sárváron (Frissítve)

Információink szerint egy ember életét vesztette abban a tűzben, ami hétfőn reggel keletkezett Sárváron a Dózsa György út egyik házában.

Horváth Balázs

9:00

Információink szerint, mivel napok óta nem érték el, ezért a munkatársai személyesen keresték hétfőn reggel azt a férfit, aki – mint később kiderült -, lakástűzben életét vesztette Sárváron, a Dózsa György utcában. Úgy tudjuk, hogy két munkatárs érkezett a házhoz reggel, hogy személyesen megkeressék a férfit, ahol a bejárati ajtót nyitva találták. Bementek és akkor már látták, hogy korom borítja a bejárati ajtó környékét és füstszag van, ezért hívták a segélyhívót. A házhoz a mentők, a rendőrök és a tűzoltók is kiérkeztek, de ekkor már lángok nem voltak, illetve a belső ajtó kinyitása után a tűzoltók az ajtó mellett megtalálták a földön fekve a férfit, akin már nem lehetett segíteni. A szobában információink szerint nem voltak nagy lángok, az ágy viszont teljesen ki volt égve. A férfi nem dohányzott, viszont elektromos ágymelegítőt használt, vizsgálják, hogy ez okozhatta-e a tüzet.

Információink szerint a 63 éves elhunyt férfinak magánéleti, párkapcsolati problémái voltak, néhány hónapja szakított barátnőjével, amit azóta sem tudott feldolgozni, ezért gyakran nyúlt az italhoz is.

Jelenleg a sárvári Dózsa György út érintett szakasza teljesen le van zárva, bűnügyi helyszínelők is dolgoznak a katasztrófavédelem mellett.

8:40

Úgy tudjuk, hogy egy szoba égett, amit a sárvári tűzoltók oltottak el, ezután fedezték fel a holttestet. Jelenleg a rendőrség és a katasztrófavédelem is a helyszínen van, az utcának az érintett részét lezárták. Amit új információkat tudunk meg, frissítjük cikkünket.

Fotók: Horváth Balázs/vaol.hu
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában