Kőszeg védekezik, de működik – Összefoglaló a város jelenlegi helyzetéről

Részletes tájékoztatás az új szabályokkal és a városi intézmények működésével kapcsolatban.

vaol.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Básthy Béla polgármester a kormányrendeletben megfogalmazott intézkedés nyomán Kőszeg belterületén a tömegközlekedési várakozóhelyeken, a piac és a temetők területén, a vallási közösségek épületeinél szertartásra érkezéskor és távozáskor, a gyermekjóléti, köznevelési, egészségügyi és szociális intézményekbe, élelmiszerüzletekbe, postai épületekbe érkezés és távozás ideje alatt a bejárattól számított 30 méteres körzetben rendelte el a kötelező maszkhasználatot. A kutyafuttatásra kijelölt területek használati rendjéről is rendelkezett a polgármester.

A további járványügyi intézkedések, és a városi intézmények működésének részleteit " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Kőszeg hivatalos közösségi oldalán egy hosszú beszámolóban fejtik ki. Többek között tájékoztatnak az önkormányzat, a helyi kormányhivatal, a piac, az óvodák, és iskolák működésével, valamint a háziorvosi rendelésekkel kapcsolatban.

" data-show-text="true" data-width="">

">KŐSZEG VÉDEKEZIK – DE MŰKÖDIK!

Kedves Kőszegi Polgárok!

Az alábbiakban összefoglaló tájékoztató anyagot olvashatnak a...

Koronavírus Vas Megyében

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában