Sárvár számára 1,8 milliárd forint rendkívüli segítséget adott Magyarország Kormánya

A támogatással kapcsolatban Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője tájékoztatott.

vaol.hu

Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője kiemelte, a megyében sokakkal együttműködve keményen dolgoztak ezért a kormányhatározatért

Fotó: VN-archív/Ohr Tibor

Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője " target="_blank" rel="noopener noreferrer">arról számolt be hivatalos közösségi oldalán, hogy Sárvár számára rendkívüli segítséget adott Magyarország Kormánya, 1,8 milliárd forint értékben. Mint írja, a fürdő 2009-2010. évi fejlesztései egy részét ugyanis csak kötvénykibocsátásból tudta fedezni, melynek törlesztése a járvány okozta súlyos helyzetben egyre lehetetlenebbé vált, és oly mértékű terhet jelentett, amelyet az önkormányzat sem tudott átvállalni.

Fizetésképtelenség esetén a város és a fürdő is nehéz helyzetbe került volna, komoly veszélybe sodorva a létesítmény jövőjét, az egész helyi turizmust és minden benne dolgozót. Azért, hogy ez a turisztikailag fontos település ne kerüljön ilyen lehetetlen helyzetbe – Ágh Péter közvetítésével – a miniszterelnök segítő kezet biztosított Sárvárnak.

A térség országgyűklési képviselője bejegyzésében megköszöni, hogy a nehéz helyzetben számíthattak Magyarország Kormányára. Ágh Péter leírta azt is: bízik benne, hogy járvány elmúltával Sárvár ismét betöltheti eddigi szerepét, hazánk egyik meghatározó turisztikai célpontja lehet!

" data-show-text="true" data-width="">

">Sárvár számára rendkívüli segítséget adott Magyarország Kormánya, 1,8 milliárd Ft értékben!

Ez a fotó még korábban...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában