adomány

2020.12.14. 07:00

3. Nagy Vas megyei Cipősdoboz Akció – Rajzeszközt, fehérneműt is vittek

A Szombathelyi Hívásfogadó Központ (HIK) munkatársai vittek adományt szombaton a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. (FÉHE) 11-es huszár úti telephelyére.

Tóth Kata

20201212 112-es hívásfogadóközpont vitt ajándékot a FÉHE nappali ellátottjainak, Flór Piroska, Németh Klára, Balázs Zsolt, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A 3. Nagy Vas megyei Cipősdoboz Akcióban kapcsolták össze az adományozó 112-es hívásfogadó központot a FÉHE-vel. Németh Klára ügyvezető elmondta, előzetesen megkérdezték tőlük, mire van szükségük az ellátottaknak. A fogyatékkal élőknek színezőket, kifestőket, rajzeszközöket kértek, a hajléktalanoknak tisztálkodószereket, fehérneműt, pipereeszközöket.

Megköszönte a központ nagylelkűségét, azt külön, hogy a perifériára szorult emberekre is gondoltak. Dr. Balázs Zsolt rendőr ezredes, a HIK Szombathely vezetője megjegyezte: kollégái hivatásukból adódóan is szociálisan érzékenyek. Az első szóra csatlakoztak a kezdeményezéshez.

(Kiemelt képünkön: Ajándékozók: Flór Piroska, Németh Klára, Balázs Zsolt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában