Képviselői ajándék

2020.12.09. 09:00

Ágh Péter ünnepi csomagokkal készült a Vas Megyei Egyesített Szociális Intézmény dolgozóinak

Ágh Péter országgyűlési képviselő az ünnep közeledtével csomaggal készült a Vas Megyei Egyesített Szociális Intézmény dolgozóinak.

Vas Népe

Fotó: Vas Népe

Ágh Péter országgyűlési képviselő Kőszegen, a Munkácsy utcában és a Kálvária utcai telephelyen, valamint Kőszegpatyon és Hegyfalun is járt, ahol minden szociális munkatársnak jutott a szerény karácsonyi ajándékból. A képviselő az intézmények vezetőin keresztül megköszönte elhivatott tevékenységüket ebben a nehéz időszakban, amit a koronavírus- járvány jelent, különleges helytállást követelve az ország lakosságától, különös tekintettel az egészségügyben és a szociális szférában dolgozókra.

Ahogy arról már beszámoltunk: Ágh Péter december elején ózongenerátor-szerkezetet is adományozott egy szociális intézménynek a koronavírus elleni sikeres küzdelemhez; valamint több ezer idősnek ajánlották fel segítségüket a Fidesz képviselői egy telefonos kampány keretében.

Ágh Péter ezúttal is rámutatott: a vírus ellen mindanynyian tehetünk, a küzdelem közös felelősségünk, ezért továbbra is vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában