Békés, boldog új évet!

2020.12.31. 15:00

Különös szilveszter: koccintás, Himnusz családi körben

Az idei év mindenki számára sok nehézséget okozott, életünk minden területén változások álltak be, és nincs ez másként az év végével, a szilveszterrel sem.

Vas Népe

20201230 szilveszteri címlapfotó,fekete maszkos: Sali Bertold barna kabátos: Baranyai Martin szürke maszkos: Wagner Bálint, Szombathely, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Miért pont a szilveszter ne lenne más az idén? Bár úgy tűnik, az embernek lényegi jellemzője, hogy időről időre – de szilveszterkor mindenképpen – muszáj kilépnie a mindennapok daráló­jából és belevetnie magát a nagy ünneplésbe, most meg kell elégednünk a csöndes évbúcsúval.vÍgy is lehet várni a fényt. Mert fogadást lehetne kötni arra, hogy mindenki örömmel búcsúzik 2020-tól. Mint Sali Bertold, Baranyai Martin és Wagner Bálint, akik kisebb baráti társaságban – és a családjuk körében – töltik el az év utolsó napját.

Az éjféli koccintás csilingelésében, a Himnusz hangjainál pedig mindannyian arra gondolunk, abban reménykedünk, 2021 hoz valami szépet, valami jót. De miközben vágyakozunk és bizakodunk, ne felejtsük el, hogy a változás tényleg belül kezdődik. Erre is jó lehet ez a csöndesebb szilveszter: meghallhatjuk, hogyan fordul a Föld. Boldog új évet kívánunk minden olvasónknak!

Kiemelt képünkön: Sali Bertold, Baranyai Martin és Wagner Bálint nem mond le a jókedvről, bízik a jövőben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában