ajándék

2020.12.18. 07:00

Csomagot kaptak a TEGYESZ dolgozói – Hende Csaba így köszönte meg a munkájukat

Ajándékcsomaggal fejezte ki elismerését dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő a gyermek- és ifjúságvédelemben dolgozóknak.

Budai Dávid

20201217 Hende Csaba adományt vitt Pados Zsolt TEGYESZ igazgatójának, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Több intézmény mellett, dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke ajándékot vitt a Vas Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és Gyermekotthon (TEGYESZ) dolgozóinak is csütörtökön délután.

Az intézményben nehéz sorsú, árva és szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket gondoznak igen elhivatott pedagógusok és szociális munkások, miközben hatalmas kihívásokkal kell megküzdeniük a koronavírus-járvány miatt –fogalmazott az országgyűlési képviselő. Hozzátette, az egykori GYIVI-t, a Vörösmarty utcában minden szombathelyi jól ismeri és tisztelik is az itt dolgozókat. A képviselő sincs ezzel másképp, aki megbecsülését ezúttal egy gesztusértékű ajándékcsomaggal fejezte ki, amely kávét, szaloncukrot, mézet tartalmazott. – Ők mindannyian olyan munkát végeznek, amely sok esetben hálátlan, és gyakran marad el a megbecsülés is, én ma fejet hajtok a gyermek- és ifjúságvédelemben dolgozó minden magyar szakember előtt – mondta dr. Hende Csaba.

Az ajándékokat az intézmény dolgozóinak nevében Pados Zsolt igazgató vette át és köszönte meg.

Kiemelt képünkön: Az intézmény munkatársai kávét, mézet, szaloncukrot kaptak dr. Hende Csabától, a meglepetést Pados Zsolt vette át

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában