Elő a zsepikkel

2020.12.26. 09:00

Ezektől a megható karácsonyi reklámoktól szem nem marad szárazon

Ha a havazás hiánya miatt nem járja még át a karácsony szelleme, vessen egy pillantást gyűjteményünkre!

feol.hu/vaol.hu

John Lewis-Waitrose

A brit üzlethálózat reklámjait évről-évre óriási érdeklődés övezi, hiszen akár egy hóemberről, akár egy Holdon karácsonyozó idős úrról forgatnak, egységesen elmondható, hogy alkotásaikat nézve az ember szívét átjárja a meleg. A szokásaiktól pedig idén sem tértek el, hiszen különböző technikákkal operáló, rögtön 9 főszereplővel készült kisfilmjük varázslatosra sikeredett, témája pedig mi más lenne, mint a szeretet!

Erste Group

Az Erste animációs technikával készült kisfilmjének főszereplője egy idősotthonban élő mogorva, magánakvaló öregember, akivel kapcsolatban ismét bebizonyosodik a régi mondás: nem minden az, aminek látszik!

Coca-Cola

A népszerű üdítőmárka évről-évre szívmelengető, sőt már-már legendásnak mondható kisfilmekkel rukkol elő karácsony idején. Ettől a szokásuktól idén sem tértek el, és ha lehet ezt mondani, még tovább emelték a minőséget.

A reklám főszereplője egy tengeri szélerőműveken dolgozó apuka, aki ideje nagy részét családjától távol tölti. Épp ezért bármit hajlandó megtenni azért, hogy kislánya kérését, miszerint jutassa el a Télapónak a csöppség levelét, véghez vigye…

A kisfilm rendezője az Oscar-díjas Taika Waititi, a Jojo Nyuszi és a Thor: Ragnarök direktora.

Doc Morris

Karácsony közeledtével egy idős úr arra az elhatározásra jut, hogy a fészerből előkeresi régi kettlebelljét, és újra edzeni kezd. Szomszédai, ismerősei, családja aggódó, néha lesajnáló pillantásaival mit sem törődve edz nap, mint nap azért, hogy elérje a maga elé kitűzött célját. És hogy mi is az? Annyit elárulhatunk, hogy a megvilágosodás után nehéz visszatartani a könnyeket!

Raiffeisen Bank International AG

A Raiffeisen Bank idei karácsonyi reklámja reflektál a koronavírus-járvány sújtotta év történéseire, sőt meg is idézi a nehéz év azon pillanatait, melyeket átélve egy kicsit jobbnak érezhettük a világot. Hiszen mindannyian emlékszünk az estékre, amikor tapstól zengett rengeteg város világszerte, ezzel megköszönve az egészségügyben dolgozók emberfeletti munkáját, vagy az erkélykoncertekre, melyek olyankor tudtak mosolyt csalni az emberek arcára, amikor a legkevésbé volt kedvünk mosolyogni.

Woodie’s

Szokás mondani, hogy az embernek mindig jól esik egy segítő kéz. Igaz ez a nagy általánosságban is világunkra, ám a 2020-as évre hatványozottan. Az ír Woodie’s vállalat alkotásának főszereplője egy egyedül élő idős hölgy, egy rozoga kapu, no meg a környékbeliek. Talán a történet egy cseppet kiszámítható, ámbár tökéletesen bebizonyítja, hogy elég egy apró cselekedet ahhoz, hogy valakinek teljesen felvillanyozzuk a napját, esetünkben a karácsonyát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában