Vészhelyzet

2020.12.22. 19:22

Forgalommal szemben haladt egy autós az M85-ösön Fertőszentmiklósnál

A malőr a sofőrnek is feltűnt, kereste a lehajtási lehetőséget.

kisalfold.hu/police.hu

Pereszteg, 2020. december 16. Gépjármûvel közlekednek az M85-ös gyorsforgalmi út Sopron és Csorna közötti szakaszán Peresztegnél 2020. december 16-án. Ezen a napon birtokba vehették az autósok az autóút Sopron-kelet és Csorna-nyugat közötti szakaszát. A 153,2 milliárd forint költségvetési forrásból megvalósult beruházással 45 percre csökken a menetidõ Sopron és Gyõr között. Az autóutat a Sopron-kelet csomópontig kétszer két sávon építették ki, középen szalagkorláttal, leállósáv nélkül. Az út koronaszélessége 24,6 méter, a tervezett sebesség óránkénti 110 kilométer. MTI/Filep István

Forrás: MTI

Fotó: Filep István

A rendőrségre kedden hajnalban érkezett a bejelentés, amely szerint az M85-ös számú főúton, Fertőszentmiklós térségében egy személygépkocsi a forgalommal szemben, Győr felől Sopron irányába halad.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1116991098760959&id=649950255465048

A soproni járőrök rövid időn belül megállították a szabálytalanul közlekedő gépjárművet, annak vezetőjét igazoltatták. Az intézkedés során a sofőr a rendőröknek elmondta, hogy észlelte, hogy a forgalommal szemben megy, el akarta hagyni a főutat, és kereste a lehajtás lehetőségét.

Az intézkedést követően az egyenruhások segítettek a sofőrnek a gépjármű biztonságos megfordulásában, majd a főútról történő lehajtóig kísérték el az autót.

A járőrök a 29 éves újkéri sofőr ellen szabálysértési feljelentést tettek.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában