baleset

2020.12.28. 11:14

Hátrahagyta a felborult autót a sofőr Horvátzsidánynál

Kőszeg felől Horvátzsidány irányába haladt egy Ford személyautó hétfőn délelőtt, amikor a jármű egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott, majd az út jobb oldalán lévő magas töltésnek ütközött és felborult.

Horváth Balázs

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

 

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu
Fotó: Horváth Balázs

A totálkárosra tört, és az oldalán friss vérnyomokkal borított autót másik járművezetők vettek észre, de nem találták a sofőrt, így hívták a segélyhívót. A helyszínre a rendőrök és mentők mellett a horvátzsidányi, peresznyei és a kőszegi tűzoltók is kiérkeztek, majd áramtalanították a járművet, a rendőrök pedig felkutatták az autó vezetőjét, aki mint később kiderült, könnyebben megsérült, a kezét vágta el, és az autót hátrahagyva elment autómentőt hívni.

Előzmény:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/arokba-borult-egy-auto-horvatzsidany-es-koszeg-kozott-4531774/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR17ZdRMYMrKYxwpuBxuuA1OMsIeFoSsQK1ecyxM_GPHnVGmPPGoMh5ft68

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában