Mozaikkereső

2020.12.08. 07:00

Indul az idei legnagyobb nyereményjáték! – Már úton a két Toyota Yaris Hybrid!

A pénteki Tv Műsor.hu magazinban jelenik meg a játékszelvény, amelyre mindenképp szüksége lesz.

vaol.hu

Hűséges előfizetőink számára − hálánk jeléül − idén is elindítjuk a nagy Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 db 1.000.000 Ft értékű bevásárlókártyát, 19 db LED tv-t, 19 db laptopot, 19 db álló porszívót és 19 db tabletet sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért. A fődíj pedig 2 db Toyota Yaris Hybrid, amelyet akár Ön is megnyerhet!

Kedves Előfizetőnk!

Szeretnénk megköszönni, hogy nap mint nap a lapunkkal kezdi a reggelt, ezért a hálánk jeléül ezt a játékot Önnek indítjuk. Amennyiben rendelkezik érvényes előfizetéssel 2020. december és 2021. január havában, akkor ne habozzon, játsszon Ön is, és nyerje meg a nyeremények egyikét!

A játék menete nagyon egyszerű: A december 11-i Tv Műsor.hu számunkban jelenik meg a játékszelvény, amelyre a − december 11-étől számítva − 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat kell felragasztani, majd beküldeni a szelvényt a megadott címre, és megnyerni vele az értékes nyeremények egyikét.

A 11 mozaikdarab közül az egyik Joker, amely bármelyik mozaikdarabot helyettesítheti, amennyiben lemaradna valamelyikről. Ez a Joker mozaikdarab december 23-án jelenik meg.

A játék pontos menete az alábbi:

  • A pénteki, december 11-i Tv Műsor.hu magazinban jelenik meg a játékszelvény.
  • December 11-től mindennap megjelenik egy mozaikdarab, amelyet erre a játékszelvényre kell felragasztani a megfelelő helyre.
  • A december 23-ai számunkban találja majd a Joker darabot, amelyet bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthat.
  • A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal 2021. január 13-ig kell beküldeni a megfelelő címre.
  • A borítékra, kérjük, írja rá: Mozaikkereső!
  •  

    A játékban csak az előfizetőink vehetnek részt, tehát 2020. december és 2021. január havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét.

    A napilaponkénti nyeremények sorsolása 2021. január 28-án 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása 2021. január 29-én 10 órakor kerül megrendezésre, közjegyző jelenlétében.

    A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

    Pénteken keresse a Tv Műsor.hu magazint, ne hagyja ki, és játsszon velünk!

    Köszönjük, hogy megtisztel minket a részvételével!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában