Ünnepség

2020.12.08. 17:07

Káprázatosan feldíszített autóval érkezett a Télapó és Cukorka Manója Acsádra

A nagyszakállú idén – rendhagyó módon – egy káprázatosan feldíszített autóval érkezett Acsádra, nem kis örömet okozva látogatásával az acsádi gyerekeknek, akiket egy -egy csomaggal ajándékozott meg jó viselkedésükért. A gyerekeknek egy héttel korábban névre szóló levelet küldött a Télapó, hogy tudják, mikor kell figyelni az érkezését.

Civil/ Bauxberger Kata

Fotó: Györe Eszter

Annak érdekében, hogy a Mikulás a csomagok kihordásával mind gyorsabban végezzen, magával hozta Cukorka Manóját. A gyerekek így december 5-én az ablakban várták a Mikulás érkezését. Amint meghallották a Mikulás-énekeket zenélő autót, kijöttek a kapuba. Versekkel, rajzokkal, énekekkel készültek a Télapónak. A szépen feldíszített autó és Cukorka manó nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is nagy meglepetést okozott – ők jó viselkedésükért egy-egy szaloncukrot kaptak.

Ez az ünnepség kicsit másképp sikerült, mint a korábbi Mikulás ünnepségek, de sokkal hangulatosabb volt! Nagyon szépen köszönjük az ötletgazdáknak és segítőknek: Györe Eszter, Németh Péterné, Bauxberger Norbert és Ritter Jenő!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában