Napi négyezer személy és háromszáz tehergépjármű lépett be az országba

2020.12.10. 07:00

Nagy a bejövő forgalom a Vas megyei határátkelőkön

Milyen a forgalom a Vas megyei határátkelőkön, mióta beléptetés van? – erről kértünk információkat a rendőrségtől.

Merklin Tímea

20201203 Bucsu Rendőri ellenőrzés a bucsui határállomáson Vas megye határ­átkelési pontjain rendőrök léptetik be az országba érkezőket a koronavírus-járvány miatti határzárnál. Csak az jöhet, akinek erre jogosultsága van. Fotó: Szendi Péter SZP Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a nyitva tartó Vas megyei határátlépési pontokon 2020. szeptember 1. és november 30. között átlagosan napi közel négyezer személy és mintegy háromszáz tehergépjármű lépett be Magyarországra. A határátkelőkön a személygépkocsival történő belépés a legjellemzőbb, a kerékpáros, a motorkerékpáros, valamint a gyalogos belépők száma csekély, gyakorlatilag elenyésző. A rábafüzesi, a kőszegi és a bucsui határátkelőhelyen a legnagyobb a bejövő forgalom, ezek huszonnégy órában nyitva vannak. A vasúti átlépési pontokon elenyésző a beléptetett személyek száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában