szervezik már a 2021-es programot

2020.12.04. 07:00

Nem állt meg az élet a sárvári várban

Jövőre új koncertsorozat indul és zajlik a novellaíró pályázat. Bár a járványhelyzet miatt a várban lévő intézmények zárva tartanak, a Nádasdy Kulturális Központban nem állt meg az élet.

Pajor András

Fotó: Pajor András

Fogadó az öt húrhoz címmel új zenei programsorozat indul a sárvári várban a következő évtől. A kulturális központ csaknem három és fél millió forintot nyert könnyűzenei koncertek szervezésére a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumától. A támogatás lehetővé teszi, hogy 2021-ben 15 blues-, rock- és folkelőadó adjon koncertet. Emellett pályázatot adtak be a technikai háttér kiépítéséhez, a Nádasdy-­vár koncerthelyszínének környezetfejlesztéséhez. A koncertsorozat jövőre a koronavírus-helyzet és a helyszín elkészültének függvényében kezdődhet majd a Nádasdy-várban.

A Nádasdy Kulturális Központ novellaíró pályázatot hirdetett. Olyan történeteket várnak, amelyek a karácsony legszebb üzenetét – a szeretetet, az együttérzést, az önzetlenséget, a nagylelkűséget – közvetítik. Jeligével is beadható a pályázat és korhatár sincs. A kiírók ugyanakkor kérik, hogy a szerzők jelöljék meg életkorukat a pályázatban, amelyet december 10-éig küldhetnek be az [email protected] e-mail-címre „Karácsonyi ének” tárgymegjelöléssel.

Kiemelt képünkön: A Nádasdy Kulturális Központ tizenöt koncert szervezésére nyert támogatást

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában