Szavazásösszesítő

2020.12.14. 10:40

Olvasóink többségének hiányoznak a karácsonyi vásárok

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Budapest, 2015. december 8. Egy árus a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron a belvárosi Vörösmarty téren 2015. december 8-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Ahogy azt már megszokhatták, a vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik. Ilyenkor már bőven a karácsonyi vásárokat szokták látogatni az emberek, hogy egy forralt bor mellett felmelegedjenek és átadják magukat az ünnepi készülődésnek. A járvány miatt idén elmaradnak, ezért mi azt kérdeztük olvasóinktól, hiányoznak-e nekik a Vas megyei karácsonyi vásárok?

A válaszadók többsége (40%) arra szavazott, hiányzik neki, de belátja, hogy most ez így helyes. A második legtöbb voks (38%) érkezett a „Nem, már úgyis untam, tavaly sem voltam kint” lehetőségre, ezek szerint sokaknak már semmi újat nem tud adni az effajta kikapcsolódás. A voksolók tizennégy százaléka szerint azokat az illatokat, fényeket semmi nem pótolhatja, hiába főznek otthon forralt bort, sütnek mézeskalácsot. Csupán nyolc százalékuk gondolta úgy, hogy a karácsonyi vásárok nélkül nehezebben kerülnek ünnepi hangulatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában