Gyermekei készítették

2020.12.11. 14:00

Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház leeendő igazgatója díszt helyezett el a mentők fáján

Minden hozott dísz után háromszáz forintot fizet be a Family Center Szombathely a Vas Megyei Mentésügyi Alapítvány számára. Tegnap (csütörtökön) Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház következő igazgatója is hozott gömböt és szívet.

Merklin Tímea

Fotó: Horváth Balázs

A Vas Népe és a Rádió1 Szombathely által is támogatott jótékonysági akció lényege, hogy az emberek hozott díszeikkel öltöztethetik fel az üzletközpont két bejárata közötti első keresztfolyosón elhelyezett fenyőfát, a Family Center Szombathely minden egyes dísz után háromszáz forintot ad a mentők számlájára, és végül nekik ajándékozza a közösen ünnepivé varázsolt karácsonyfát. Mellette pénzadományok gyűlnek egy rénszarvas őrizte dobozban. Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház leendő igazgatója úgy érezte, hogy ő is jó szívvel állna az ügy mellé, és kikocsizott az üzletközpontba egy hóemberes gömbbel meg a gyermekei által készített fényes szívecskével, hogy támogassa a jótékonysági akciót.

A leendő színházigazgató egy hóemberes gömböt is felakasztott Fotó: Horváth Balázs

– Különleges, hogy a segítőket segítjük – mondta Szabó Tibor. – A mentők munkája ebben az időszakban hangsúlyozottan fontos. Tele vannak hivatástudattal, ez a gesztus pedig egy kis pluszmotivációt adhat, érezhetik, hogy mi szeretettel, hálával gondolunk rájuk, és erőt, kitartást kívánunk.

Kiemelt képünkön: Szabó Tibor egy gyermekei által készített „házi szívecskét” is hozott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában