Karácsony

2020.12.25. 10:35

Szombathelyen és Sárváron is tettünk egy sétát nyolc óra után szenteste

Bár egyetlen napra feloldották az este nyolc óra utáni kijárási korlátozást, a karácsonyt mégis inkább családi körben töltötték az emberek. Mutatjuk, hogy mit tapasztaltunk.

VN

Sárvár

Este nyolc óra környékén szinte teljesen kihaltak voltak Sárvár utcái. Csupán egy, a kutyáját sétáltató párt láttunk a város főutcáján. Fél kilenc-kilenc óra tájékán több autó is elsuhant mellettünk, talán a karácsonyi vacsoráról tarthattak hazafelé.

A Fő téren egy lélek sem mászkált, a Posta téren néhány fiatal beszélgetett az ünnepi fényeket csodálva.

A városon kívül sem volt nagy mozgolódás: a 84-es számú főúton néhány percenként húzott el egy-egy autó, a Sárvár környéki falvak utcái pedig teljesen kiürültek az ünnepi estére.

Szombathely

Noha az eső már korábban elállt, fél kilenc körül alig tucatnyian tartózkodtak a téren, ők is zömmel fiatalok, a Thököly utca egy járókelőt leszámítva teljesen üres volt. Autóból több volt az utakon. Kilenc óra után kevéssel szinte már teljesen kihalt volt a környék, csak páran siettek ajándékos tasakokkal a kezükben, ők is minden bizonnyal már hazafelé igyekeztek.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szombathely-karacsonyi-fenyeivel-kivanunk-kellemes-unnepeket-olvasoinknak-video-4527694/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában