Vádemelés

2020.12.10. 08:15

Szóváltás után bántalmazta édesanyja háziorvosát egy nő Sárváron

A vádlott azért ment a rendelőbe, hogy saját és édesanyja részére gyógyszert írasson fel.

vaol.hu

Forrás: pixabay.com

A Vas Megyei Főügyészség arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleniverőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2019 novemberében Sárváron bántalmazta édesanyja háziorvosát. A vádirat szerint a nő azért ment a rendelőbe, hogy saját és édesanyja részére gyógyszert írasson fel. A háziorvos közölte a nővel, hogy részére nem tud receptet írni, mert nem tartozik a körzetéhez.

Emiatt szóváltás alakult ki a vádlott és az orvos között, miközben a vádlott hangosan sértegette a háziorvost, aki felszólította őt, hogy hagyja el a rendelőt és karjánál fogva a kijárat felé kísérte.

A vádlott azonban egyszer arcul ütötte az orvost, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és a több mint 140.000 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezését indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában