nyereményjáték

2021.01.30. 07:00

A Mozaikkereső játék fődíjai is elkeltek

Óriási lelkesedés és figyelem fókuszába került a Mediaworks lapcsoport Mozaikkereső játéka, amelynek fődíjasait pénteken sorsolták ki Veszprémben, sajnos Vas megyei nincs köztük. A szerencsések Zala és Fejér megyeiek, ők vihetik haza a két Toyota Yarist.

Merklin Tímea

20210129 Veszprém A Mediaworks Hungary Zrt. Mozaikkereső játék fődíjának, a két személygépjármű kisorsolása a Napló szerkesztőségében. A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte Bogdán Katalin marketing koordinátor és Őze Éva közjegyző jelenlétében A képen: Szarka Márton egyetemista, diákmunkás Fotó: Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Forrás: Napló

Fotó: Penovác Károly

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el tavaly év végén is a Mozaikkereső játékunkat. Most is hatalmas érdeklődés övezte a nyereményjátékot, amelyben a Mediaworks Zrt. tizenkilenc megyei napilapjának olvasói, előfizetői játszottak.

Csütörtökön már kisorsoltuk a megyei díjakat, a játék sorsolása pénteken folytatódott, ahol gazdára talált a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi. Összesen közel százezer levél, egészen pontosan 97 549 darab játékszelvény érkezett a napilapokhoz a sorsolásra a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a Hajdú-Bihari Napló, a Kelet-Magyarország, az Észak-Magyarország, a Délmagyarország, a Kisalföld és a Vas Népe olvasóitól. Ezek közül több mint tizenegyezer szelvényt a Vas Népe olvasói küldtek be.

Csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020 decemberében és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

A Mozaikkereső játék fődíjának kisorsolása a Napló szerkesztőségében történt, Szarka Márton egyetemista diákmunkás közreműködésével, Bogdán Katalin marketing koordinátor és Őze Éva közjegyző jelenlétében. Toyota Yaris Hyb­rid személygépkocsit nyert Románovits Gábor Berzencéről (Zalai Hírlap) és Geda Györgyné Székesfehérvárról (Fejér Megyei Hírlap). Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük, hogy velünk játszottak.

Kiemelt képünkön: A fődíjak kisorsolásában Szarka Márton egyetemista vett részt, közjegyző jelenlétében

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mozaikkereso-ime-vas-megye-nyertesei-4619632/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában