számok

2021.01.05. 20:59

Czeglédy benézte?

Az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult december 25-én Czeglédy Csaba, mert szerinte „a kormány december 24-én csak fideszes (vagy általuk támogatott) polgármester vezette megyei jogú városnak adott működésre (konkrét cél meghatározása nélkül) 1 milliárd 380 millió forintot” – erről közösségi oldalán írt az adóbűnöző politikus.

VN

Hiába jött el, csak pénteken hallgathatják meg Czeglédy Csabát. Fotó: Karnok Csaba

A Pesti Srácok eközben a Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook-oldal posztjára hívta fel a figyelmet, amely szerint az ötezer lakos feletti települések köztük a megyei jogú városok esetében 33 „fideszes” és 38 „nem fideszes” település kért és kapott kormányzati támogatást. Megjegyezték azt is: Magyarország településeinek nagyjából kétharmadának fideszes polgármestere és képviselő-testülete van, így a számok azt mutatják, hogy arányaiban sokkal több „nem fideszes” település részesült támogatásban, mint amennyi „fideszes” – írta a Pesti Srácok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában