VN-nyereményjáték

2021.01.14. 07:00

Fontosak a helyi hírek – Hűséges előfizetőinket decemberben is jutalmaztuk

Decemberben is megjutalmaztuk azokat az olvasóinkat, akik legalább tíz éve folyamatosan előfizetik lapunkat. A szerencsés nyerteseket gépi sorsoló program segítségével választottuk ki még tavaly decemberben.

Tersztyánszky Krisztina

20210113 Hűséges olvasó - FERENCZI ISTVÁN, Celldömölk, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Annak az öt előfizetőnknek, akinek kedvezett a szerencse, január első hetében elküldtük a nyereményét, egy-egy Sencor gőzölős vasalót. Az ajándékok személyes átadásáról sajnos a koronavírus-járvány miatt továbbra is le kell mondanunk. A szerencse ezúttal Borsits István szombathelyi, Ferenczi István celldömölki, Gaál Ferenc szentgotthárdi, Horváth István bucsui, valamint Ringbauer Gyula pankaszi előfizetőnknek kedvezett.

Néhányukat elértük telefonon, és újságolvasási szokásaikról kérdeztük. A szentgotthárdi Gaál Ferenc és felesége például nem tíz, hanem már több mint harminc éve előfizetője lapunknak. Méghozzá úgy, hogy mindig egy egész évet előre, decemberben befizetnek.

Ferenczi István és felesége már másodszor nyertek a Vas Népével: először ausztriai kirándulást, most vasalót

Amikor reggel hét óra körül megérkezik a Vas Népe, férj és feleség egyszerre lát hozzá a cikkek böngészésének. Kettéveszik az újságot, az egyikük az egyik, másikuk a másik felét olvassa, aztán cserélnek. Gyöngyi ki nem hagyná a rejtvényeket, mindegyiket megfejti, de nem azért, hogy beküldje, inkább csak az agytorna kedvéért. Ferenc először a sporthíreket és a hirdetéseket nézi végig, de aztán elolvassa az egész újságot. Tájékozódás és egyben szórakozás is számukra az olvasás. A vasalót örömmel vették kézhez, a háztartási eszköz mindig jól jön.

Ferenczi István és felesége vönöcki gyökerekkel rendelkeznek, Celldömölkön élnek. Amióta összekerültek, járatják a Vas Népét, és ennek az idén bizony már ötven éve! Mintha csak a kerek évfordulót ünnepelné a nyeremény, ami ugyan már két meglévő vasaló mellé érkezett, de nagyon örültek neki, mert egyik sem ilyen modern.

Fontosak számukra a helyi hírek, nem akarnak lemaradni semmiről, ami a megyében történik. István, amíg a reggeli készül, már a kezébe veszi az újságot, és minden betűjét végigolvassa – persze a sport nála is az első. Bár az idén már betölti a nyolcvanat, az érdeklődése töretlen. A házaspár elárulja azt is, hogy már nem először szegődött melléjük a szerencse: egy alkalommal lapunk kvízjátékán ausztriai kirándulást nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában