Megszólalt a celldömölki kamionsofőr

2021.01.16. 11:37

Meghalt egy gyermek balesetben Ajka-Bakonygyepesnél

Meghalt egy hétéves gyermek Ajka-Bakonygyepesnél szombaton reggel, amikor összement egy személyautó és egy kamion, tudta meg a veol.hu Csizmadiáné Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

veol.hu/vaol.hu

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben, terelés egy parkolón keresztül történik.

Hajas Tünde a megyei katasztrófavédelmi helyettes szóvivő közölte, az ajkai hivatásos tűzoltók dolgoznak a műszaki mentésnél.

Az apát a roncs mellett találtuk, sokk hatása alatt állt. Teljesen összetörve, könnyeivel küszködve csak annyit válaszolt kérdésünkre: „Miről beszéljek, hogy mások is sírjanak?” Megtudtuk, hogy a Baranya megyei család Ajkán vendégsében volt és Eplénybe mentek volna szánkózni.

A celldömölki kamionsofőr végig könnyezve elmondta, hogy esélye sem volt megállni, mert az autó hirtelen jött ki elé a kereszteződésben.

Csizmadiáné Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens a helyszínen közölte, hogy egy férfi három gyerekével a kocsijában, Ajka felől egy Susuki SX4 típusú személyautóval kanyarodott ki, amikor a jobb felől a 8-as főúton érkező kamionnal összeütközött. A 7 éves kisfiú az autó jobb hátsó ülésén ült és olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában