Rablás

2021.01.30. 13:05

Nagy értékű fegyver tűnt el egy szombathelyi családi házból

Veszélyes, hogy valakinél most ott van a lőfegyver.

VN

Fotó: Facebook.com

„Ma éjszaka Szombathelyen fegyvert, lőszert tulajdonítottak el betöréssel. A fegyver nagyon könnyen felismerhető, mivel egyetlen egy ilyen SAANTI létezik a világon.” – írta ma délelőtti " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-bejegyzésében egy ismert szombathelyi vállalkozó. A férfi a megtalálót arra kéri a posztban: jelentkezzen jutalom ellenében.

Telefonon elértük Horváth-Takács Szabolcsot, aki annyit mondott: fegyverekkel kereskedő cégének puskájáról van szó, amit az egyik vadásztársuknak kölcsönöztek, az ő lakóházából tűnt el hajnalban.

– A rendőrség forró nyomon van. Egyedi és nagy értékű a puska, nem tartom valószínűnek, hogy valaki kimondottan azért tört be, hogy ezt elvigye. Már csak azért sem, mert a zárt kofferon kívül, amiben tárolták, kabátok tűntek még el a házból – hallottuk Horváth-Takács Szabolcstól. Szerinte veszélyes, hogy valakinél most ott van a lőfegyver. Abban bízik, hogy mielőbb hozzáértő kezekbe kerül vissza a puska.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ma éjszaka SZOMBATHELYEN BETÖRÉSSEL FEGYVERT LŐSZERT tulajdonítottak el !!! A fegyver nagyon könnyen felismerhető mivel...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában