Nem jelentkeztek mellékhatások

2021.01.27. 11:40

Noel jól fogadta az első szinten tartó kezelést

Horváth Noel múlt pénteken kapta meg az első Spinraza kezelését, amit – bár kicsalogatta a könnyeit – nagyon jól viselt. A lehetséges mellékhatások közül eddig egyik sem jelentkezett nála.

Polgár Patrícia

Noel segítése, adománygyűjtés, Horváth Szabolcs, Horváthné Ávár Dóra, Noel, és Noémi 20201215, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Erről tanúskodik a kisfiú gyógyulását nyomon követő közösségi oldal keddi bejegyzése is, ahol Noel jókedvűen fogyasztja reggeli virslijét. Horváthné Ávár Dóra, Noel édesanyja elmondta, nagyon izgultak az első kezelés előtt, amit a kisfiú a körülményekhez képest nagyon jól viselt. A lumbálás alatt nem maradt el a sírás, de az azt követő órákban, napokban visszatért a tőle megszokott jókedv. Dóra hozzátette, bíznak a kezeléssorozat sikerességében, ugyanis az elmúlt hetekben megjelentek rajta a visszafejlődés jelei. Látszik rajta, hogy már nehezére esik felülni és négykézláb mászni.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-pusztacsoi-sma-s-kisfiu-noel-penteken-megkapja-a-gyogyszert-4586818/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hamarosan-kezeleshez-juthat-a-vasi-kisfiu-4569511/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-eletvidam-boldog-kisfiunal-sma-t-diagnosztizaltak-kell-a-segitseg-4509067/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában