Lezárták az utat

2021.01.25. 11:03

Súlyos baleset történt Szombathely határában

Hétfőn reggel Kőszeg felől Szombathely irányába haladt egy Volkswagen személyautó a 87-es úton, amikor Szombathely határában nem sokkal a jármű előtt a vasúti átjáró fénysorompója pirosra váltott.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A jármű előtt haladó autók lassították, de a Volkswagen vezetője ezt későn vette észre, hirtelen vészfékezett és mivel nem akart a sor hátulján lévő autónak ütközni, elrántotta a kormányt balra. A hirtelen manővertől az autó megcsúszott és irányíthatatlanná vált, majd a menetirány szerinti bal oldalon a jármű az oldalával a szemből érkező kisteherautó elejének csapódott. A teljesen összeroncsolódott Volkswagenbe a sofőr beszorult, a szombathelyi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a járműből, a fiatal hölgy sofőrt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A kisteherautó vezetője nem sérült meg a balesetben. A mentés és a helyszínelés idejére a 87-es út érintett szakaszát előtt teljesen lezárták, majd később félpályán megindulhatott a forgalom.

Fotók: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában