Több mint 30 éve a Vas Népe előfizetői

2021.02.16. 11:30

Átvették ajándékaikat a Mozaikkereső vasi nyertesei

Hétfőn délután a Vas Népe szerkesztőségében Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztőtől vehették át nyereményeiket azok a hűséges előfizetők, akiket a Mozaikkereső játékban részt vevő, több mint 11 ezer vasi olvasó közül sorsoltak ki.

Gyöngyössy Péter

20210215 Mozaik kereső nyeremény átadás, Bársony Jánosné, Horváth János, Poór Károly, Vass Szilárd, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban 19 napilap hűséges előfizetői vehettek részt. Majdnem 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 ezer 549 darab játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. A legtöbb mozaikszelvényt – több mint 11 ezret (!) – a Vas Népe olvasói küldték be. Közülük öt nyertest sorsoltak ki.

Tegnap délután a Vas Népe szerkesztőségében, Lőrincz-Farkas Esztertől vehették át ajándékaikat a Vas megyei nyertesek. A főszerkesztő megköszönte a Mozaikkereső nyerteseinek, hogy hűséges olvasói a Vas Népének és hogy részt vettek a játékban.

Megtudtuk, hogy valamennyi nyertes több mint harminc éve előfizetője a Vas Népének. Sőt, a sárvári Bársony Józsefék már több mint 40 éve járatják a megyei napilapot. Bársony Józsefné, aki férje helyett vette át a tabletet, elmondta, hogy ők elejétől a végéig elolvassák mindig az újságot.

Az ivánci Horváth János, aki az egymillió forintos bevásárlókártyát vihette haza, arról beszélt, hogy általában azzal kezdi a napot, hogy reggeli közben tájékozódik, mit ír a Vas Népe.

A szombathelyi Poór Károly, akit felesége is elkísért, az álló porszívót nyerte meg. Elmondták, leginkább a kertészkedéssel, gazdálkodással, egészséges életmóddal kapcsolatos cikkeket, a rejtvényeket kedvelik. Szívesen olvassák a régebbi lapokból előhívott cikkeket és örülnek a gasztronómiai mellékleteknek.

Vass Szilárd édesapja, a sárvári Vass Albert helyett érkezett tegnap szerkesztőségünkbe az elnyert LED-televízióért. A fiatalember elmondása szerint ma már inkább az interneten tájékozódik, a vaol.hu oldalon követi a Vas megyei híreket, információkat. Korábban a nyomtatott lapban kedvenc olvasmánya volt a Garfield. Ez hiányzik is neki – tudtuk meg. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában