Több mint 30 éve a Vas Népe előfizetői

2021.02.16. 11:30

Átvették ajándékaikat a Mozaikkereső vasi nyertesei

Hétfőn délután a Vas Népe szerkesztőségében Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztőtől vehették át nyereményeiket azok a hűséges előfizetők, akiket a Mozaikkereső játékban részt vevő, több mint 11 ezer vasi olvasó közül sorsoltak ki.

Gyöngyössy Péter

Fotós: © Cseh Gábor

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban 19 napilap hűséges előfizetői vehettek részt. Majdnem 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 ezer 549 darab játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. A legtöbb mozaikszelvényt – több mint 11 ezret (!) – a Vas Népe olvasói küldték be. Közülük öt nyertest sorsoltak ki.

Tegnap délután a Vas Népe szerkesztőségében, Lőrincz-Farkas Esztertől vehették át ajándékaikat a Vas megyei nyertesek. A főszerkesztő megköszönte a Mozaikkereső nyerteseinek, hogy hűséges olvasói a Vas Népének és hogy részt vettek a játékban.

Megtudtuk, hogy valamennyi nyertes több mint harminc éve előfizetője a Vas Népének. Sőt, a sárvári Bársony Józsefék már több mint 40 éve járatják a megyei napilapot. Bársony Józsefné, aki férje helyett vette át a tabletet, elmondta, hogy ők elejétől a végéig elolvassák mindig az újságot.

Az ivánci Horváth János, aki az egymillió forintos bevásárlókártyát vihette haza, arról beszélt, hogy általában azzal kezdi a napot, hogy reggeli közben tájékozódik, mit ír a Vas Népe.

A szombathelyi Poór Károly, akit felesége is elkísért, az álló porszívót nyerte meg. Elmondták, leginkább a kertészkedéssel, gazdálkodással, egészséges életmóddal kapcsolatos cikkeket, a rejtvényeket kedvelik. Szívesen olvassák a régebbi lapokból előhívott cikkeket és örülnek a gasztronómiai mellékleteknek.

Vass Szilárd édesapja, a sárvári Vass Albert helyett érkezett tegnap szerkesztőségünkbe az elnyert LED-televízióért. A fiatalember elmondása szerint ma már inkább az interneten tájékozódik, a vaol.hu oldalon követi a Vas megyei híreket, információkat. Korábban a nyomtatott lapban kedvenc olvasmánya volt a Garfield. Ez hiányzik is neki – tudtuk meg. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában