Csókkaland és vidéki séta

2021.02.10. 07:00

Februárban is online jelentkezett a civil sajtóreggeli

SZOMBATHELY Februárban is online jelentkezett a civil sajtóreggeli. Az érdeklődők a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ Facebook-oldalán a teljes felvételt megnézhetik.

Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Meskó Krisztián először Rózsás Ildikóval, a Kaptár Országos Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetőjével beszélgetett. Nyugat-magyarországi szervezetük az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021 koordinátora. Mindez a civil szervezetek és az intézmények számára is izgalmas lehet: a www.ome2021.hu oldalon csatlakozhatnak a kezdeményezéshez az év négy kampányhetén. Mindig más témakörben, mint a környezetvédelem, a fenntarthatóság, a szociális ellátás, a gyermek, a család és az ifjúság, valamint az idősügy.

Vasszécsenyből Tárczy Orsolya, a Pungor Ernő Művelődési Ház vezetője álmodott szerelemfalut. A település két kastélyában esküvőket szerveznek – ez adta az alapötle­tet az új kulturális és gazdaságfejlesztő kezdeménye­zéshez. Szerelemlakat-kapu, Valentin-napi csókkaland és szerelem­ösvény –programterveikről beszélt a sajtóreggelin.

A Hegypásztor Térségi Turisztikai Applikációt Szabolcs Gergely turisztikai szervező mutatta be. Az ingyenesen letölthető alkalmazás segít a tervezésben és aktuálisan informál a Vasi Hegyhát és az osztrák Weinidylle településeinek érdekességeiről, ha mondjuk, vidéki sétára indulnánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában