Közlemény

2021.02.19. 14:14

Fidesz: A baloldal nem dolgozni akar Szombathelyért, hanem cirkuszt csinálnak a város vezetéséből

A vásárcsarnok penészesedése kapcsán jött a közlemény.

VN

20210218, Penészednek a firresn átadott Piac falai, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe2

Fotó: Cseh Gábor

Közleményben reagált a Fidesz-KDNP frakció Horváth Attila alpolgármester tegnapi sajtótájékoztatójára, melyet változtatás nélkül közlünk. Az előzményekről ITT olvashat.

Horváth Attila, a város költségvetésért felelős alpolgármestere ahelyett, hogy éjt nappallá téve azon dolgozna, hogy a a városunk a következő esztendőben is stabilan működjön, azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy penészesedik a vásárcsarnok. Természetesen, ahogy minden másról, Horváth szerint erről is mások tehetnek.

Bár már másfél éve ők vannak hatalmon, ők biztosítják a beruházásokhoz szükséges ellenőrző csapatot, minden lehetőségük megvolt a munkálatok ellenőrzéséhez, mégis óvodás módjára próbálják másra hárítani a felelősséget. Horváth Attila mostani szereplése ismét bizonyítja, hogy a baloldal nem dolgozni akar Szombathelyért, hanem cirkuszt csinálnak a város vezetéséből. A nyugodt fejlődés helyett az országos botránypolitizálást hozzák el otthonunkba, nincs olyan hét, hogy ne riogatnának újabb és újabb hazugságokkal.

Horváth Attila büszkén döngeti a mellét, hogy 2 millió forintot biztosít a város a penészedés megállítására, miközben nemrég buktak le azzal, hogy egyetlen wc felújítására 24,8 millió forintot költöttek, azaz másfél millió forintba került a beruházás négyzetmétere. A fenti ügy kapcsán is tetten érhető a szakértelem hiánya és a kettősmérce, mellyel a baloldali városvezetés nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tobb-mint-2-milliardbol-ujitottak-fel-megis-peneszesedik-a-vasarcsarnok-4681987/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában