Több kérdés is felmerült

2021.02.12. 21:27

Halottat találtak egy korábban leégett házban Gércén

Csütörtökről péntekre virradóra leégett egy ház Gércén, a lángokat a tűzoltók oltották el, ekkor sérültről még nem szóltak a hírek. Pénteken este viszont információink szerint a leégett házban egy holttestet találtak.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Frissítés:

23:15

A rendőrségi bűnügyi helyszínelők és a tűzoltók pénteken éjjel 11 óra után vonultak le a helyszínről, nem sokkal korábban szállították el a holttestet is a teljesen kiégett háztól, amit rendőrségi szalaggal zártak körül.

Fotók: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

Az esettel kapcsolatban több kérdés is felmerült, pénteken éjjel is még rendőrségi bűnügyi helyszínelők és tűzoltók rögzítettek nyomokat a helyszínen.

Gércén a közelben lakók azt mondták el lapunknak, hogy csütörtökön este 9 óra körül a házban lakó férfit és egy nőt az utcán látták veszekedni, a férfi valószínűleg ittas is volt, majd miután megnyugodni látszottak, visszamentek a házba. A lángok néhány órával később csaptak fel. A férfit ekkor látták utoljára élve.

Fotók: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában