percről-percre

2021.02.25. 20:49

Highlights of Hungary – Vas Megyei Szakosított Otthon a legjobbak között

A legkiválóbb magyar teljesítményeket felkaroló Highlights of Hungary idei jelöltjei között három Vas megyei is van.

vaol.hu

Farkas Richárd mindig is arra vágyott, hogy „nagyon regionális”, szezonális konyhát vihessen. Ehhez minden támogatást megkap. Éppen Barcelonába készült, amikor az őriszentpéteri ajánlat megérkezett – aztán csak egymásra találtak. Ennek már majdnem két éve – itt az eredmény! Fotók: Szendi Péter

Frissítés:

21.26

A közönségdíjat Országos Mentőszolgálat nyerte.

20.30

10. helyezett lett a Vas Megyei Szakosított Otthon ivánci telephelye, amely a fogyatékkal élők sokrétű és magas minőségi rehabilitációs foglalkoztatásával érdemelte ki az ajánlást. A díjat Farkas Richárd adta át.

Korábban írtuk:

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. A díjra minden évben tíz nagykövet tehet ajánlásokat. A nagykövetek egyike Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfje, aki öt jelöltje közé három Vas megyeit is választott - írtuk előző cikkünkben.

A jelöltek: a Vas Megyei Szakosított Otthon ivánci telephelye, a Pintér Zsolt nevéhez fűződő Digitális Batman kezdeményezés, és az „újragondolt”, Horvátzsidányban gyártott Bambi üdítőital is.

Az esemény közösségi oldalán közvetítik az eseményt élőben csütörtök este.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában