Két előadás premier előtt

2021.02.02. 07:00

Készülődés a Weöres Sándor Színházban

Talán ezt nevezik helyben futásnak: két előadás már készen várja, hogy közönség elé kerülhessen a WS Színházban

Vas Népe

A szombathelyi Weöres Sándor Színház is a szerződés megkötésére vár: fontosak a részletek

Fotó: Unger Tamás

Február elsején hivatalosan elfoglalta a Weöres Sándor Színház igazgatói székét Szabó Tibor. Az Akacs Mihály utcában két előadás már készen várja, hogy a közönség elé kerülhessen: Mohácsi János a nagyszínpadon rendezett előadást Caragiale komédiájából, amelyet Farsangi játék címmel mutat be a WS Színház. Az emeleti kamarateremben láthatjuk majd – remélhetőleg mielőbb – A játszma vége című Beckett- drámát Zsótér Sándor rendezésében.

Vannak további előkészületek is. Czukor Balázs a nagyszínpadon viszi színre az Abigail buliját (szerzője Mike Leigh), az aktív színpadi élethez kétgyermekes anyukaként visszatérő Csonka Szilvia pedig monodrámára készül, a szerző Visky András.

A színház hamarosan újabb korábbi produkciót tesz elérhetővé online, hogy könnyebben bírjuk ki a nyitásig eltelő időt. Ahogy a honalapon olvasható: „Egyszer minden véget ér, még a járvány is!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában