jótékonyság

2021.02.15. 07:00

Lemezlovasok is segítik a kis Noel gyógyulását – A Galambos fivérek és munkatársaik a nemes ügy érdekében

A Galambos fivérek és munkatársaik idén az SMA II-es betegségben szenvedő pusztacsói kisfiú, Noel gyógyulását kívánják segíteni online adománygyűjtésükkel.

Polgár Patrícia

20210213 Szombathely Noel gyűjtenek a Palace Cafeban is. Képen középen Galambos Balázs ügyvezető Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

A szombathelyi szórakozóhely és étterem, a Palace Iron munkatársai és vendégei minden év elején összefognak és megszerveznek egy jótékonysági estet, állandó lemezlovasaik közreműködésével. Idén, bár a vendéglátósok sincsenek könnyű helyzetben, Galambos Balázs ügyvezető, tulajdonos úgy gondolta, hogy mégis kiállnak egy nemes ügy érdekében. Felkérte hát Bori Dj-t, Dj Sörit, Köryt és az este legnagyobb durranásának számító Kühlt, hogy február 27-én, szombaton a Palace Iron YouTube-csatornáján élő közvetítésben járuljanak hozzá a Noel gyógyulása érdekében zajló adománygyűjtéshez. Az online „buli” alkalmával folyamatosan látható lesz a képernyőn a Noel gyógyulására létrehozott alapítvány számlaszáma. A hely dolgozói egyébként „offline” is gyűjtenek: azok, akik elviteles ételükért érkeznek, az étteremben egy adománygyűjtő edénnyel találkoznak, valamint azok számára, akik házhoz szállítást kérnek, felajánlanak egy süteményt, amelyért cserébe akkora összeget kérnek a vásárlóktól, amekkorát azok a kisfiúnak szánnak.

Kiemelt képünkön: Középen Galambos Balázs ügyvezető – a munkatársaival

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában