Örömhír

2021.02.06. 20:00

Megszületett Simon Marcsi kisfia: semmiért sem cserélné el az anyaságot

Tavaly augusztusban számoltunk be róla, hogy a korábbi Európa szépe és a világhírű Victoria's Secret fehérnemű cég ausztráliai modellversenyének második helyezettje, Simon Marcsi kimondta a boldogító igent, de azóta újabb nagy esemény történt az életében, január 2-án megszületett kisfia, Milkó. Az anyaságban való kiteljesedésről és szülés körülményeiről is mesélt lapunknak.

vaol.hu

Fotó: VN/Simon Marcsi

- Január elsején, pénteken, gondolkodtunk a férjemmel, hogy mit csináljunk a hétvégén. Mondtam a páromnak, hogy menjünk el túrázni, ő persze kinevetett, mondván nem fogunk elmenni kirándulni mikor bármikor jöhet a baba. Ezért viccesen megjegyeztem, hogy akkor menjünk el szülni a hétvégén. Másnap hajnalban beindult, így mondhatom, bejött a tervem – meséli nevetve Marcsi. Taxival mentünk egy budapesti magánkórházba, ahol a kisfiúnk született. A sofőr annyira örült, hogy az első fuvarja egy „új élet kezdetéhez vezet”, hogy elengedte az útdíjat.

A szülés utáni első órákra így emlékszik vissza:

- Január 2-án délután 3 óra 4 perckor látta meg a napvilágot Milkó. Nagyon szép emlékeim vannak, ugyanis a születés után nem vitték el a kisfiam, rám tették, és két órán keresztül az apukájával hármasban voltunk. Csendben nézegetett és bemutatkozott a család többi tagjának. Még csak pár hetes, de nagyon jó baba.

Simon Marcsi kisfia, Milkó nagyon nyugodt baba: kiteljesíti a szülei életét Fotó: VN/Simon Marcsi

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés a modellkedés után anyának lenni így válaszolt:

- Számos utazás és a külföldi munkáim során rengeteg élménnyel gazdagodtam, viszont ezt az érzést, az anyaság megélését semmiért sem cserélném el! Mindig is családcentrikus voltam, de most teljesedtem ki igazán a gyermekem megszületésével.

A beszélgetés során szóba került a közelgő Valentin-nap, Marcsi elmondta, hogy az előző években is mindig otthon voltak, idén ez nemcsak a baba, de a karantén miatt sem változik. Egy vacsorával és korai alvással ünnepelik meg a szerelmesek napját.

A Tündérszépeknek pedig csak annyit üzen, vágjanak bele, hiszen sosem tudhatják, milyen új lehetőségeket hozhat ez a verseny.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-vasi-modell-simon-marcsi-nemsokara-kimondja-az-igen-t-4167335/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában