Kerti kiülő

2021.03.24. 07:00

A szombathelyi kollégisták nagy vágya teljesült

A II. János Pál Szakkollégium szakkollégistáinak ötlete mellé annak alapítványa állt oda, így teljesülhetett a diákok kívánsága: ezentúl kerti kiülő is a rendelkezésére áll majd az ott lakóknak.

Polgár Patrícia

Kollégium , kiülő, pad, II János Pál pápa kollégium, Németh Béla szakkollégiumi titkár, , 20210323, Szombathely, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Németh Béla szakkollégiumi titkár elmondta: az új kerti építmény nagy vágya volt a szakkollégistáknak. Eddig ugyanis nem volt fix hely, ahova kiülhettek volna a szabadtéri rendezvények alkalmával. Az új kiülő kiváló beszélgetőhely lesz, aki szeretne, akár tanulhat is a kis kerti házikóban, de a hagyományos grillezések helyszíne is lehet – amint visszatér az élet a kollégium udvarára és falai közé –, ugyanis az udvar füves szegletébe került. A rendkívüli méltányossági kérelem alapján jelenleg is az épületben lakó kollégisták nagy segítségére voltak a kivitelező cég munkatársainak az összeszerelésben.

Kiemelt képünkön: Németh Béla az új kerti kiülőt mutatja a II. János Pál Szakkollégium udvarán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában