fotózás

2021.03.15. 15:32

A Vas Népe fotósa nyerte a hír kategóriát a XI. Szombathelyi Sajtófotó-kiállítás és Pályázaton

Tizennedegyik alkalommal hirdetett pályázatot Szombathely MJV Önkormányzata a város elmúlt egy évének legfontosabb közéleti, sport- és kulturális eseményeit megörökítő sajtófotókból.

vaol.hu

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

A pályázatra idén 16 hivatásos és szabadúszó fotós jelentkezett 75 alkotással. A szakmai zsűri Benkő Sándor, Gáspár Gábor és Seres Péter – ezek közül választotta ki a három kategória győztesét, és kiosztották a zsűri különdíját is. Az Angyal Réka által alapított Angyal László-emlékdíjat is odaítélték egy szombathelyi fotósnak a hagyományoknak megfelelően.

A Vas Népe fotóriportere, Cseh Gábor hír/esemény kategótiában nyert Különc című képével.

Fotó: Cseh Gábor / VN

A kultúra/művészet kategória győztese a szabadúszó Mészáros Zsolt „Sadness” lett, Fejreállt világ című fotójával. Sport kategóriában Nagy Jácint (Savaria Fórum) Légi tornászok-Superman című képével nyert. A zsűri különdíját Mészáros D. Zsolt (Nyugat.hu) 30 éve break című képének ítélték. Az Angyal László-emlékdíjat Büki László (Vaskarika.hu) A felhőszakadás impresszionizmusa című képével nyerte el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában