szép otthon

2021.03.28. 15:30

Csempe helyett üveg? Miért ne!

Nemcsak a fedlap anyagából készülhet falipanel, a konyhaszekrény alsó és felső szekrénye közé, hanem edzett üvegből is. Ez az anyag lehet egyszínű és akár mintás is.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: Shutterstock

Az üveg konyhai hátfal jól illik a modern enteriőrbe, letisztult és elegáns hangulattal tölti meg a teret. További előnye, hogy hő- és karcálló, valamint könnyen tisztán tartható, higiéniai szempontból is tökéletes választás. Felrakása szakembert igényel, és tudni kell, hogy íves felületen nem vagy csak nehezen alkalmazható. Egyetlen hátránya, hogy jóval többe kerül, mint a sima csempe. Az edzett üveg nyomtatható, egy színben vagy szabadon választott mintával is választható. Segítségével egyéniségünkre szabhatjuk a konyhánkat. A hagyományos módon az üveg is végigfuthat a pult vonalában, de jó megoldás az is, ha csak a kényesebb területeket dekoráljuk vele, a fal többi része pedig hozzá illő színt kap.

Kiemelt képünkön: Könnyen tisztítható az üveg falipanel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában