ajándék

2021.03.29. 07:00

Előfizetőinknek szeretettel húsvétra: meglepetés

Kellemes meglepetéssel szolgálunk kedves elő­fizetőinknek: mai lapszámunk mellé egy húsvéti receptmagazint kapnak ajándékba. Így is szeretnénk hozzájárulni az ünnep meghittségéhez.

Vas Népe

Egyszerű alapanyagokból varázsolhatunk

Fotó: Mediaworks

Rendszeres olvasóink már korábban is találkozhattak receptfüzeteinkkel, illetve a karácsony előtt megjelenő igényes receptkönyveinkkel. Mai számunkban minden Vas Népe-előfizetőnek egy különleges tematikus receptmagazinnal kedveskedünk, amelyben egyszerű, de fantasztikus receptek várnak megvalósításra.

A magazin segítségével változatosan elkészített sonkás ételek, kreatív, mutatós sütemények és tavaszi finomságok sokaságát süthetik-főzhetik meg olvasóink. Arra is gondoltunk, hogy a hozzávalók beszerzése ne legyen túlságosan nagy kihívás, ezért az általunk ajánlott finomságok egyszerű alapanyagokból állíthatók elő.

Egyszerű alapanyagokból varázsolhatunk
Fotó: Mediaworks

Elő hát a köténnyel és a fakanállal, tegyük együtt emlékezetesebbé az idei húsvétot különleges fogásainkkal!

Előfizetőink számára a húsvéti receptmagazin ajándék, az árus vevőink pedig a mai lapszám megvásárlásával juthatnak hoz­zá a magazinhoz. A melléklettel bővített lapszámunk március 31-éig – vagy a készlet erejéig – vásárolható meg az újságárusoknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában