horgász

2021.03.06. 07:00

Feeder előversenyek a bajnokság előtt az Abért-tavon

Az Abért-tó idén nemcsak a VI. Method Feeder Országos Bajnokság selejtezőinek biztosít helyet, de egy alkalommal a középdöntő helyszíneként is szolgál majd.

VN

Fotó: VN/vasivizeken.hu

A Magyar Országos Horgász Szövetség a napokban kiírta a VI. Method Feeder Országos Bajnokság selejtezőit. A tavalyi évhez hasonlóan idén is házigazdája lesz Vas megye a bajnokság selejtezőjének, sőt ezúttal a középdöntő egyik helyszíneként is szerephez jut

az Abért-tó.

Az alapszakaszban két alkalommal is lehetőségük lesz a feeder pecásoknak kvalifikálni a középdöntőkre a Lukácsházi Abért II. tavon. Az első selejtező április 17–18-án, míg a második április 24–25- én lesz. A versenyzők sikeres felkészülésének érdekében a VI. Method Feeder Országos Bajnokság fordulóit megelőzően számos method feeder kupát rendez a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a Trabucco, a Garbolino, valamint a Tacklebait márkák hazai képviseleteinek közös szervezésében.

A versenyek maximális létszáma: 40 fő. Az előversenyek április 10-én, április 11-én, május 15-én és május 16-án lesznek. A versenyek részletes kiírásai és nevezési feltételei a vasivizeken.hu oldalon elérhetők. A versenyszezon áprilisban az országos versenyekkel veszi kezdetét, a szövetség bízik benne, hogy a koronavírus-járvány nem fogja keresztülhúzni a terveket, és egy újabb sikeres horgászsport-versenyszezont zárhatnak az év végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában