Felháborodás

2021.03.17. 16:14

Illegális szemétlerakás – Veszélyes hulladékot tettek ki a parkerdőbe

Veszélyes hulladék illegális lerakásának nyomairól értesültünk a Facebook-on.

Merklin Tímea

Fotó: Facebook

A Tiszta Szombathelyi Parkerdőért Csoportban tettek ki nyilvános posztban két képet azzal a szöveggel, hogy gratulálnak annak az „értelmi fogyatékosnak”, aki a veszélyes hulladékját kihordta teherautóval (biztosan nem személy kocsival) az oladi földes út és a séi parkerdő közé.A kommentelők az esetet síró és mérges fejek emoticonjával illettték, többen megosztották. Van, aki úgy véli, fehér azbeszt, és közel menni nem szabad, a képen úgy látszik, hogy viszi a szél az azbesztszálakat!”

Fotó: Facebook

Más úgy véli, lehet kerámia gyapot is, mert az is így néz ki. Azt is hozzá lehet fűzni, hogy bele merünk-e gondolni abba, hány állat szenved ettől. „Csodálatos”kiruccanása lehetett annak, aki ezt oda kitette. Egy csoportbeli hozzászólt, hogy rémálmában sem gondolta volna, hogy az illegális hulladéklerakás ilyen szintre emelkedett, mint amit csak ezen a felületen egy év alatt látott. Sokan fényképezik a szemetet, amint írják, nap mint nap csak több lesz. A szántón az a kék kukazsák több hete vagy hónapja ott van, a festékes vödrökről nem beszélve...

Az egyik kommentelő beírta, hogy a [email protected] be lehet jelenteni: a GPS koordinátákat kell megadni, és a szemét összetételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában