Döntés született

2021.03.23. 14:00

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, ők jutottak tovább Vasból

Megszületett az országos szépségverseny első körének végeredménye. Mutatjuk, hogy kik képviselhetik Vas megyét a továbbiakban.

Szalay Dávid

20210322 A Vas megyei Tündérszépek zsűrizése, Németh Balázs, Szalay Dávid és Kovács Delinke, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Immár harmadik alkalommal indult el a Tündérszépek elnevezésű, 10 millió forint összdíjazású országos szépségverseny, amely nagy népszerűségnek örvend mind az indulók, mind olvasóink körében. Vas megyében is sok lány jelentkezett a szépségverseny első, megyei fordulójára. Ahogyan már tavaly, idén is lehetett saját, de megfelelő minőségű képekkel jelentkezni. Voltak, akik éltek is ezzel a lehetőséggel, akik viszont nem, róluk egy elegáns környezetben, profi fotósaink készítettek portfóliót.

Olvasóink egészen hétfő éjfélig, azaz március huszonkettedikéig értékelhették a lányok képeit. Rengeteg szavazat futott be. A versenyszabályzat értelmében egy lányt olvasóink, míg hármat szerkesztőségünk által felállított szakmai zsűri juttat a Tündérszépek következő, regionális fordulójába. A továbbjutó vasi lányok Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom megyék szépségeivel mérettethetik meg magukat. A tét pedig nem kicsi, hiszen a regionális fordulóból már a szépségverseny országos döntője a következő állomás, melyet a tévé is közvetíteni fog. A finálét még egy felkészítőtábor előzi majd meg, ahol olyan mentorok segítik a lányok felkészülését, mint Kocsis Korinna, Szarvas Andrea, Eszenyi Eszter, vagy éppen Késmárki Enikő Rebeka. De ne szaladjunk ennyire előre.

Az első fordulóban a Vas Népe szerkesztőségét Németh Balázs megyei üzletszervezési vezető, és Szalay Dávid online szerkesztő képviselte a zsűrizés alkalmával. Akárcsak a tavalyi évben, úgy idén is felkért egy a szépségiparban tevékenykedő külsőst szerkesztőségünk. Kovács Delinkével kiegészülve megalakult a zsűribizottság.

A szombathelyi stylist lapunk érdeklődésére elárulta: a zsűrizés során az egyediséget is nézi, de szerinte az is pontosan kiszűrhető a képekből, hogy valaki mennyire érzi magát jól a bőrében, hiszen az önbizalom és a magával ragadó kisugárzás a nőket még szebbé teszi. Stylistként természetesen az sem kerülte el a figyelmét, hogy milyen öltözéket választott a jelentkező, és az mennyire fokozza az összhatást.

Nem volt könnyű helyzet, hiszen gyönyörű lányok jelentkeztek, a döntés azonban megszületett. A szakmai zsűri végül elsőként Kurucz Kittinek, másodikként Kondákor Amandának, harmadikként pedig Hérincs Fruzsinának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

A továbbjutók (balról) Kurucz Kitti, Kondákor Amanda, Hérincs Fruzsina, Földi Viktória

Negyedikként olvasóink értékelései alapján Földi Viktória jutott tovább a szépségverseny következő fordulójába, így neki is megmaradt az esélye, hogy ő legyen 2021 Tündérszépe.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Továbbjutók:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában