csütörtöktől

2021.03.09. 08:20

Súlykorlátozás lép életbe a Rába-hídon

A sárvári bekötőúton található Rába-hídon a legutóbbi átfogó vizsgálat alapján a biztonságos közlekedési feltételek fenntartása érdekében 2021. március 11-én, csütörtökön 14 órától 32 tonnás súlykorlátozást vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Fotó: VN

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya jelezte, a korlátozás bevezetése után az érintett járművek a hídtól mindössze néhány kilométerre lévő Sárvár elkerülő utat használhatják majd.

A társaság sárvári mérnöksége a következő napokban a szükséges előkészületeket követően az előjelző táblákat is kihelyezi, hogy a módosításra időben felhívják az érintett közlekedők figyelmét. A közútkezelő hidász és mérnökségi szakemberei a hidat napi tevékenységük részeként továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérik és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az arra közlekedők a jövőben is biztonsággal használhassák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában