Exatlon Hungary

2021.03.06. 09:57

Szabó Benedek beszélt a kiesésről, a konfliktusokról, és Annával való kapcsolatáról is

Az Exatlon celldömölki versenyzője Dominikáról hazaérve a tőle megszokott laza stílusban, de őszintén nyilatkozott.

vaol.hu

Fotó: tv2.hu

Cikkeinkben folyamatosan végigkövettük, hogy Szabó Benedek milyen teljesítményt nyújt a TV2 népszerű sportrealityjében, az Exatlon Hungary-ben, amelynek a festői Dominikai Köztársaság ad otthont. Arról is beszámoltunk, hogy a Kihívók csapatát erősítő celldömölki srácnak a múlt héten búcsúznia kellett a versenysorozattól. Benő a kiesési küzdelemben csak egy hajszállal maradt alul Viktorral szemben, így már sajnos nem szoríthatunk Vas megyei kötődésű versenyzőnek az Exatlonban. Szabó Benedek azonban nem okozott csalódást a Dominikán töltött idő alatt.

A celldömölki versenyzőt hazaérkezése után a life.hu kérdezte az élményeiről. A portálnak őszintén elmondta, mit gondol a legnagyobb riválisáról, valamint a bulvársajtó egyik kedvenc Exatlonos témájáról, hogy milyen kapcsolat van közte és Anna között.

- Egyszerre jó és rossz érzés is volt hazajönni – kezdte a life.hu érdeklődésére Szabó Benedek. – Természetesen senki nem szeretne otthagyni egy ilyen gyönyörű helyet, és egy nagyon jó társaságot, ahol ennyire jó impulzusok érik az embert. Remélem, hogy szépen lassan visszaáll az életem a régi kerékvágásba, és akkor mehet minden gördülékenyen tovább – fogalmazott.

Megjegyezték, hogy Benő a bekerülésével felkavarta az állóvizet, de vajon a celldömölki versenyző az itthoni életében is keresi a konfliktusokat?

- Egyáltalán nem, sőt utálom a konfliktusokat, azt szeretem, ha minden normálisan megvan beszélve. Sajnos, ennek ellenére elkerülhetetlen volt, hogy legyen ilyen szituáció akár Viktorról, vagy akár Ricsiről beszélünk. Úgy gondolom, hogy nekem is, és nekik is hamarabb kellett volna tisztázni ezeket – mondta Szabó Benedek.

Előkerült a szó Annával való kapcsolatáról is, amit a bulvár előszeretettel kapott fel eddig is. A celldömölki exatlonista ezt is tisztázta.

- Annával barátok lettünk, de tényleg csak barátok. Megértjük egymást, akár magánéleti dolgokat is meg tudtunk egymással osztani. Tiszteletben kell tartani, hogy neki van egy párja, akit egyébként nagyon szeret, és várja, hogy újra találkozzanak – szögezte le.

Feltették neki azt a kérdést is, hogy Anna párja nem várta-e a repülőtéren. Erre reagálva Szabó Benedek elmondta, hogy szerencsére nem, de megragadta az alkalmat, és üzent is neki. Mégpedig azt, hogy reméli, nem jött át semmi olyan a képernyőn, amiből azt gondolná, hogy több volt köztük barátságnál.

Végül azt is elárulta, hogy jó csapatnak gondolja a Kihívókat, és szerinte nem rombolta ezt az egységet, hogy nem bírták egymást Viktorral. Azt azonban elismerte így, hogy egyikük – jelen esetben az ő – távozásával valószínűleg kevesebb lesz a konfliktus csapaton belül.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg!

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kiesett-az-exatlonbol-a-celldomolki-szabo-benedek-4707664/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elmeselte-jelentkezesenek-varatlan-korulmenyeit-az-exatlon-celldomolki-versenyzoje-4615651/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/celldomolki-fiatalember-sikereiert-is-szorithatunk-az-exatlon-hungary-ben-4596697/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában