összegzés

2021.03.28. 20:00

Törőcsik Mari üzent, baleset Szombathelyen, elhunyt Dr. Rakos Gyula – Ez történt a héten Vasban

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Fotó: Olvasó

Baleset történt Szombathely külvárosában, a Zanati úti körforgalomnál

Csütörtökön baleset történt Szombathely külvárosában, a Zanati úton lévő körforgalomnál. A forgalom teljesen beállt, olvasónk fotóját a helyszínről és a részleteket IDE kattintva érheti el.

Nagyné Farkas Rita lélekfarmot hozott létre a Szombathelyi Parkerdőben

Az Erdőszéli Lélekfarmon – jobb időkben – öleléssel üdvözlik a betérőt. A szavakban az „l”-ek is a lágy teremtésről mesélnek, amit a fenntartó anya-lánya kombó itt véghezvisz. Nagyné Farkas Ritáéknál jártunk.

Nagyné Farkas Rita és a 18 éves lánya, Tünde gondozzák a farmot
Fotó: Unger Tamás

Elhunyt dr. Rakos Gyula főorvos

A köztiszteletben álló orvos a Soproni Gyógyközpont sebészeti osztályvezető főorvosaként dolgozott 2008-tól. Halálhírét családja osztotta meg a közösségi oldalukon. Dr. Rakos Gyula 1981-ben, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg orvosi diplomáját. 1985-ben sebészeti szakvizsgát tett. A Markusovszky Kórház Általános Sebészeti Osztályán kezdte meg szakmai pályáját, de dolgozott a sárvári, valamint a celldömölki kórházban is.

Törőcsik Mari üzent a kórházból

Jordán Tamás meg tudta látogatni a szombathelyi kórházban fekvő Törőcsik Marit, ő beszélt a színésznő állapotáról. Itt olvashatja el, mit üzent nekünk a színművésznő >>

Most könnyebben ment az átállás a digitális oktatásra – Újperinten a négygyermekes Pados családnál érdeklődtünk

Digitális oktatás az iskolában, otthoni tanulás a családban. Egy ovissal és három iskolással több van most otthon Padoséknál, káosznak azonban nyomát sem láttuk.

Home Office nagycsaláddal, Vámos Ágota és a 4 fiú: Bercel, Botond, Bendegúz és Bulcsú
Fotó: Unger Tamás

Kórházba került a sárvári születésű Hegedűs Csaba, München olimpiai bajnoka

Koronavírus miatt kórházba került Dr. Hegedűs Csaba olimpiai bajnok birkózó – írja a ripost. A világ- és Európa-bajnok sportoló a hétvégét még a családja körében töltötte, szerdán azonban kórházba kellett szállítani. Állapota egyáltalán nem kielégítő, de nem került lélegeztetőgépre. A 100. magyar olimpiai aranyérmet 1972-ben megszerző Hegedűs a hétvégén a magyar szövetség ünnepi rendezvényére is hivatalos volt, ám egészségi állapota miatt nem tudott megjelenni.

Szombathely és Sárvár díszpolgára tavaly veszítette el kisebbik lányát, szerinte koronavírus okozhatta a halálát, az egykori sportoló akkor így nyilatkozott: „Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a statisztika egészen brutális: akik elkapták a vírust, azoknak hetven-nyolcvan százaléka belehal„.

Olvasóink ezen a héten is nyomon követték Vas megye legfrissebb híreit, a folyamatosan frissülő koronavírus adatokat, és Tündérszépek 2021 versenyünk állását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában