Kórházban van

2021.03.24. 09:28

Tüdőgyulladással kezelik a kórházban Törőcsik Marit

Kórházban van, és tüdőgyulladással kezelik Törőcsik Marit. Az utóbbi időben gyengélkedő művész nem először küzd a súlyos betegséggel.

Origo.hu, vaol.hu

Wolf Ferenc felvétele ma készült Velemben

Fotó: Wolf Ferenc

A Blikknek a színésznő unokája, Járai Máté azt mondta, hogy Törőcsik Mari állapota jelenleg stabil az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak – írja az origo.hu.

Volt férje és egyik legjobb barátja, Bodrogi Gyula szintén aggódik a színésznőért, a Blikknek azt mondta, vele nem, csak az ápolójával tudott beszélni, bár tőle azt az információt kapta, hogy Törőcsik Mari jobban van.

Nyilatkozott a lapnak Kóczán István belgyógyász, ő azt mondta, a művésznőnek a sokévnyi dohányzás után valószínűsíthetően nincs tökéletes állapotban a tüdeje.

Ráadásul nem is a mostani az első gyulladás, így különösen nagy odafigyelésre van szükség. Idősebb korban a tüdőgyulladás életveszélyes állapot, nehéz felgyógyulni belőle. Ilyenkor a légzőfelület beszűkül, a légzés is lelassul, gyengébb, ez nehézzé teszi a gyógyítást, mondta az orvos.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/torocsik-mari-uzent-a-korhazbol-4769095/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/valotlan-hireket-terjesztettek-torocsik-mari-allapotarol-4761328/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában