Kihívták a rendőrséget

2021.03.03. 13:11

Veszélyes játék: nyíllal lőtték át a házat a parkerdőben

Ma reggel az egyik parkerdei új kerttulajdonos azzal találta magát szemben, hogy valaki nyílvesszővel átlőtte Nyírfa utcában épülő kis házukat az ablakon keresztül. A kellemetlen meglepetést a Facebookon osztotta meg egy nyilvános posztban fotókkal együtt, bemutatva a kilyukasztott ablakot, a másik képen pedig, hogy a nyíl megállt a nappali falában.

Vas Népe

Valószínűleg tüzet raktak a hiányzó fából

Fotó: Unger Tamás

A kommentelők felháborodva, elítélő módon reagáltak, a posztnak rövid idő alatt tizenkilenc megosztása volt. Volt, aki azt is felmérte, hogy „fejmagasságban elég szépen vitte volna be annak a fejét is, aki bent a lakásban tartózkodott volna”.

Többen rendőrségi feljelentésre biztatták a háztulajdonost, azt is megfogalmazta valaki, hogy „hívd a rendőrséget, feljelentést kell tenni azonnal, nem ide írogatni... ez nem vicc”.

Az esethez kihívták a rendőrséget, megkérdeztük tőlük, milyen folytatása lesz az ügynek, lesz-e nyomozás vagy valamilyen eljárás.

Azt a választ kaptuk, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitánysághoz érkezett feljelentés, és az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában