Frissen Vasból

2021.04.09. 19:44

Az egyik körmendi étterem is megvendégeli a szolgálatban lévő mentőket

Jelezték, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez.

vaol.hu

Fotó: Pixabay.com

Ahogy arról lapunk is beszámolt, valaki feljelentett húsvétkor egy mentőst, amiért egy budapesti, Szentendrei úti hamburgerezőnél elvitelre ételt vett magának és bajtársainak. Az ügyben vizsgálat is indult. Végül hihetetlen mértékű társadalmi összefogást eredményezett ez a felháborító eset. Rengeteg étterem, vendéglátóegység tett különböző felajánlásokat a mentőtisztek felé, ezzel is jelezve, hogy kiállnak mellettük.

Egy körmendi étterem a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">hivatalos közösségi oldalán jelezte, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez. Mint írják a bejegyzésben: remélik, ezzel az aprósággal felhívják mindenkinek a figyelmét arra, hogy élni nem mindig szabályszerűen, hanem életszerűen kell, mivel az empátiát nem lehet szabályozni.

Az étterem felajánlotta, hogy áprilisban minden szolgálatban lévő mentők – akik éppen arra járnak – vendégük egy kebabra.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/bulvar-celeb/az-egesz-orszag-osszefogott-a-meltatlanul-feljelentett-mentosert-es-bajtarsaiert-video-4821658/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában