illegális hulladéklerakás

2021.04.21. 19:39

Darabokban hagyta az autóját az erdőben

Ismeretlen személy a kisrádóci falurész közelében, a 86-os úttól alig száz méterre, az erdőben szabadult meg feltehetően autóbontásból származó teherautónyi hulladéktól – jelezte olvasónk, mi pedig utánajártunk.

Polgár Patrícia

202104120 Kisunyom Illegális szemétlerakó Kisunyom mellett. Fotó: Szendi Péter SZP Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Olvasónk elmondta: a járvány megjelenése óta gyakran túrázik a természetben, az illegálisan lerakott szemétkupacra hétfői sétája alkalmával lett figyelmes. Mint mondja, az autóhulladék pénteken még nem volt ott, a tettes a hét végén szabadulhatott meg a benzineskannától, kárpitozott ajtóbelsőtől és gumifelniktől.

Kisteherautónyi hulladékot tettek le az Egyházasrádóchoz közeli erdőben
Fotó: Szendi Péter

Az eset kapcsán megkerestük a település polgármesterét, Derks Wilhelmus Jo­sephust is, aki elmondta: sajnálja, hogy nem a bejelentőtől, hanem tőlünk értesült a hulladékkupacról. Majd később arról tájékoztatott: miután az illegális szemét a Szombathelyi Erdészeti Zrt. területén található, a társaság gondoskodik majd annak elszállíttatásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában