rendeltetésszerű használat érdekében

2021.04.28. 08:47

Házirendet vezettek be Sárvár játszóterein

A biztonságos használat és a kulturált együttlét érdekében a Sárvári Városgondnokság a játszótéri házirendre figyelmeztető táblákat helyezett ki a város valamennyi játszóterén – tájékoztatott Pintér László, a városgondnokság igazgatója a Sárvár Lendületben elnevezésű közösségi oldalon.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Sárvár Lendületben

„A játszótéren található játszóeszközök gyermekek számára készültek. A bébihinta 3 éves korig, a többi hinta 14 éve korig használható. A hulladékot a játszótéri hulladékgyűjtőbe kell tenni. A játszótér területére tilos kutyát vagy bármilyen állatot bevinni. A játszótér területén szigorúan tilos a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a droghasználat. Ugye, milyen egyszerűnek tűnő szabályok! Jó lenne, ha mindenki be is tartaná!” – hívják fel a lakosság figyelmét a Sárvár Lendületben közösségi oldalán.

" data-width="500" data-show-text="true">

">JÁTSZÓTÉRI REND VAN ÉRVÉNYBEN A VÁROS JÁTSZÓTEREIN! A biztonságos használat és a kulturált együttlét érdekében a Sárvári...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában