City7 Magazin

2021.04.10. 07:00

Kertész Andrea – Tündérszépek után a siker útján

Nagysikerű, Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünket idén harmadik alkalommal indítottuk útnak. Most felkerestük a celldömölki Kertész Andreát, akit 2019-ben olvasóink megszavaztak legszebbnek, így első versenyünkben ő képviselhette megyénket a fináléban, azaz az országos döntőben. A 21 éves lányt arról kérdeztük, hogy mi történt vele a verseny óta, és mik a tervei a jövőre nézve.

Horváth Iza

Fotó: VN/Kertész Andrea

Andrea korábbi beszélgetésünk során elmondta, hogy 2019-ben családja biztatására jelentkezett a versenyre. Nem volt még tapasztalata a szépségiparban, a fotózás után viszont megtetszett neki a modellszakma. A verseny után folyamatosan érkeztek hozzá a felkérések, azóta számos fotózáson túl van már, és a jövőre nézve is nagy tervei vannak. Elárulta, hogy szeretne minél több tapasztalatot szerezni a fotózások terén, és szeretne minél sikeresebb modellé válni, később akár nemzetközi szinten is. Andrea abban is egészen biztos, hogy a jövőben indulni fog még szépségversenyeken. A 21 éves lány utazni is nagyon szeretne, ha a vírus véget ér. A járvány kirobbanása előtt lehetősége volt eljutni New Yorkba, de szívesen megnézné a világ többi nagy városát, és nevezetes helyeit.

Fotó: VN/Kertész Andrea

A koronavírus miatt most ő is sok időt tölt otthon, a bezártságot pedig nehezen viseli, de a hozzáállása pozitív. Reméli, hogy hamarosan javulni fog a helyzet. Andrea viszont most sem unatkozik. Elárulta, hogy szabadidejét angol nyelvtudása fejlesztésére fordítja, hiszen a modell szakmához elengedhetetlen, hogy magabiztosan beszéljen ezen a nyelven.

Andrea úton van a siker felé, és erre minden versenyzőnek lehetősége van, ráadásul idén milliós nyeremények is várnak a lányokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában